Saturday, September 10, 2011

Saya memang begini..

Aku memang selalu camni..orang lain sibuk2 kisah hantu bonceng kat panggung..aku releks..teringin nak tengok tp member 'sewayang' bukan jenis tengok cter melayu..so, aku pasrah je lah..Tengah tunggu VCD cetak rompak jual kat Alam Jaya tu..Bulan depanlah baru dpt tengok..Sabaq2..

Orang lain sibuk pakat beli Galaxy Tab untuk main games..aku plak semalam baru terhegeh2 nak beli PSP..orang tak main dah benda alah tu, semua orang usha barang yang latest..aku plak usha rege bila nak turun..maklumlah manusia kedekut cam aku ni bukan kisah org lain up to date..sikit tak heran orang nak pakai blackberi ke..blueberi ke..strawberi ke..aku setia je ngan X6 aku tu...Yang tu pun dah seribu rahmat...
Org kecoh2 pasal ipad 5 kot..aku rupa dia pun x kenal..maklumlah..orang kampung...Benda canggih2 ni aku tak berapa nak minat..tp kalau korang soh 'meraghas' aku naklah..

Yang terbaru..aku tengah gler mendownload cerita Nora Elena..skunk rasanya dah next movie kot..aku baru nak tengok cter yg semua org dah tahu endingnya..aku sorang je yg belum tahu apa yg jadi..

TQ pada KEPALA BERGETAR sebab membolehkan aku tengok cter ni..memang mantop meletoplah sebab Aaron Aziz yang berlakon..dulu time jumpa dia face to face time G santai2 kat Darul Aman Golf & Country Club..terus berminat tengok dia berlakon..sebab muka dia sweet..hahaha..Macho man kot..

Next Movie, Stanza Cinta plak..coz dia juga yang berlakon..lantaklah kalau cter tu dah tak tayang kat TV pun..

No comments:

Post a Comment