Sunday, August 7, 2016

DROPSHOP BY MZA --> bisnes online plakkkk!!!

As salam...

Hari ni tak nak cter pasal family..cuma nak promote Page terbaru saya kat Facebook..


Kisah disebalik page ni sebenarnya time bulan puasa tu..bosan teramat sangat kat opis. Kena plak kaunter petang dengan tiada seorang pun makhluk bernama manusia kecuali aku sorang je..Mata dah separuh tertutup, separuh lagi terbuka..tetiba muncul la idea nak buat dropship. Tapi dropship yg aku nak bt taknak tertumpu pada satu barang je..
Nak buat pelbagai..biasalah...sifat tamak tu sentiasa ada dalam diri aku...hahaha...

Pastu terus spontan je. klik sana..klik sini..siap satu page...Dah siap mula termenung...Aku nak jual apa?Pastu gigih pulak cari supplier yang ada buat dropship...Dalam hati aku dah niat...untung pertama yang aku dapat hasil jualan ni..aku nak sedekah. Dan alhamdullilah, niat yang baik sentiasa diberkati olehNYA..

Aku dah tunaikan impian aku...benar kata orang..rezeki tidak pernah silap alamat...Abang pos laju je yang selalu confuse nak hantar barang tak jumpa pejabat aku...

Dari saja suka2..skunk aku betul2 dah serius dalam bidang ni..sebab seronok tau bila dapat deal satu barang walaupun untung sikit.

Ok...Dropshop By Mza ni jual macam2 uols..
Contoh dia :








Tu dia...merecik kaler dia sampai biru ngan anak mata...
Baju batik original 100 lukis tangan dari kelantan. Kalau tau harga dia, memang korang tak akan percaya..Sapa nak beli boleh whatsapp 0123544858. Alhamdullilah, tak putus2 orang order sebab diaorang kata corak, material & servis dari Dropshop By MZA terbaik...
Diaorang yang kata tau...aku tak kata apa2..hahaha..

Bukan baju batik je..




Kain Saree pun ada..yang ni kalau beli memang jimat. Sebab dapat 6 meter. Boleh buat mcm2 fesyen..Kalau yang jenis suka sedondon..boleh buat untuk anak sekali...

Ada macam2 lagi la...
Ada juga customer yang cari produk yang aku tak sempat masukkan dalam page..InsyaAllah...ada je dekat Dropshop ni..
Aku kalau boleh nak buat page ni tempat membeli barangan setempat..
Ingat UTC je boleh maju..kalau rajin usaha..semua orang boleh maju kan..

 Sape minat barangan IOPE...bukan yang ni je ada jual...yang lain2 jenama IOPE pun ada...dan akulah salah sorang pengguna IOPE..memang tak rugi beli korang...kulit muka jadi glowing...jerawat pun habis tertutup..


 Aku juga agent JSD...korang sebut je nak jamu yang mana...InsyaAllah ada..nak tanya apapun boleh..ramai yang malu nak citer masalah dalaman kan...Takpe...aku faham...tapi sape yang dah beli JSD dengan aku..diaorang tau aku camna...Aku jual barang bukan nak dapat untung je..tp niat nak tolong orang...


Produk yang ni memang tak payah nak cter lagi la..dah berapa ramai yang makan dan sangat2 berpuashati..harga dia memang korang takkan dapat macam yang dalam fb tu..aku dapat beli dari agent murah...so, aku jual murah2...ada yang whatsapp nak beli tp minta kurang..takpe kak...kalau saya rasa boleh bagi...saya bagi..senyum akak tu aku hantar barang kat dia dengan harga macam yang dia minta...

Dia cter..dah makan perlashine botol yang ke - 5, selama ni beli ngan hamba Allah ni RM160 siap pos..seposen tak boleh kurang...pasni dia kata nak jd pelanggan tetap aku sebab banyak aku bagi kurang kat dia..siap pos plak tu...Terima kasih kak...Alhamdullilah rezeki anak2 saya..


Aku juga nak perkenalkan munafie...Budak opis aku panggil munafik...apa ke giler korang ni...aku jual juga..dan aku pakai juga..hahaha...best uols...terasa pinggang cutting kerengga..


So...sape2 yang nak tengok, segala baju..handbeg, jam tangan, tudung, produk kesihatan, produk kecantikan..atau nak request barang2 yang uols pakai tapi susah nak cari...boleh add fb saya AllesyaAiris Khusairi atau Page DROPSHOP BY MZA difacebook..

Kalau mesej tak terbalas tu, whatsapp je 0123544858..sebab kadang2 mesej tu dia jalan jauh sikit..p masuk arkib dulu..pastu tersesat kat spam...tu yang tau2 berderet orang pm tapi tuan rumah tak jawab2..

Terima kasih sangat2 kalau uols sudi like page saya ye..


No comments:

Post a Comment