Sunday, May 10, 2015

Sweet 7th Nur Allesya


Alhamdullilah...Dah besar anak dara mama. Dah 7 tahun pun...Semoga berjaya dunia akhirat. 

05052015..macam biasa la..kitaorang punya celebration simple je..Aku memang xpernah nak buat besday party pun...pertama sebab aku sibuk..kedua sebab aku xnak ajar diaorang celebrate cara camtu.  Pengsan aku..bulan 5 buat party..bulan 7 nak buat lagi..Yang paling penting..aku nak diaorang hidup cara yang sederhana. Biar simple2 je..alas kadar..janji moments tu yang selalu menjadi kenangan...

 Gigih sangat aku beli kek kat Pandan Indah pastu bawa balik dengan motor...Memang tiap2 tahun camtu..Sebab sejarahnya mula2 duduk Langat...nak pergi kedai beli kek..Kedai kek tutup..hahahaha..

Tapi tahun ni aku terlupa plak yang Hulu Langat dah ada Secret's Recipe. Takpalah..buat syarat je kek tu..makan pastu semua pandang je..


Rezeki dari Allah SWT..dapatlah kitaorang berkumpul makan sate malam tu. Sedap! Serious...sebab perut aku lapar @ sate dia sedap aku xpasti..tapi memang aku yang sebat semuanya..

Hadiah tahun ni..simple..aku beli last minit. Keje xbanyak pun...main yang banyak..pastu terlupa..Tapi oklah dari xdakan..Tanda ingatan dan kasihsayang dari papa & mama..


Nur Allesya & Nur Airis

Kakak punya besday, Ayish yang sibuk nak suprise...Kakak xdapat hadiah lagi..dia yang sambar dulu...Alahai anak2...

 Sorang muka panjang ke bawah..sorang muka empat segi..hahaha

 Salah tuan kek ni..Xpa sayang..nanti mama beli kek untuk Airis plak ye..kesian dia..dah 3 tahun sambut besday time bulan puasa walaupun tuannya tak puasa pun...hehehe

 R.I.N.D.U

  (",)

 Cepat je masa berlalu..sedar2..anak dah besar..
Tua dah aku kan...
*tetibasentap*


Tshirt dari PapaMama..Pastu colour pensil dari PapaMamaAiris..
Hepi Besday Sayang

 Tengok perangai Ayish....

Doa mama sentiasa mengiringi perjalanan hidupmu anak2...
Jangan bergaduh...Jangan ada sikap irihati..Berbaik2lah sesama kamu...
PapaMama sayang kamu berdua...
Semoga berjaya
*Bidadarikecil*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 *V*

 Hari lahir kakak..dia dapat juga....Besday girl xpakai pun lagi bajunya...dia dah rasmi dulu...
Ayish...ayish...

No comments:

Post a Comment