Sunday, April 26, 2015

Paracord Military Bracelet




Salam jumaat uols...hari ni aku nak perkenalkan satu lagi page terbaru dari kitaorang..Sape nak tengok FB, pergi je kat sini ----------> Paracord Military Bracelet

Meh aku terangkan sikit apa tu Paracord Bracelet ni...

Sebenarnya Paracord ni tali.
Tali yang askar US gunakan untuk survival masa operasi. Semua unit guna tali ni. Kalau yang udara..inilah tali buat payung terjun..kalau kat darat inilah tali yang diaorng gunakan untuk panjat gunung. Buat khemah..Macam2 lagi la..

 Ini contoh dia...ada gambar beruang tu bukan untuk ajak beruang main2 tali....tapi itu guna untuk elakkan dari barang tu beruang amik & makan. Sebab tali ni mmg kau kunyahlah camna tu...xputusnya...

Luar nampak halus..tapi dalam tali tu ada lagi 7 tali kecil yang susah nak kerat.

So, baru masuk malaysia...nak beli pun mahal juga la..jadi kiraorang amik kesempatan yang ada ni buat Paracord Military Bracelet.

Corak paracord ni ada 100 jenis. Nama dia memang aku tak ingat..tapi kalau customer nak...InsyaAllah kami boleh buat.

Meh kita tengok contoh2..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*V*




Ini buat khas untuk penyokong Ultras PDRM..Iaitu untuk penyokong kelab bolasepak "The Cops".. 
Tali yang putih tu special sikit..Glow In The Dark..So, bila malam dia bertukar jadi hijau flourescent.
Tapi kalau sape2 suka..boleh je tenpah...InsyaAllah tak kena samannya..








Yang dalam gambar ni sebenarnya semua tempahan pelanggan. Ini gelang custom made...sape yang berminat nak beli boleh order...ukur tangan pastu bank in duit..kena tunggu 2 hari baru siap. Kena bagi tau awal2 sebab sat g ada yg kata kami menipu. Bank in duit..barang xhantar2...bukan camtu ye uols..kalau ada yang dah siap, ukuran tangan sama yang tu memang terus pos je...kalau xda..kitaorang buatkan...


Mama asyik sangat baut benda ni...Sedap je Ayish habiskan sebatang lipstik aku...Pastu releks je datang dengan muka tak bersalah...Habis cermin tingkap kena conteng..Adoiii ayish.....Pening mama dibuatnya



 Close up sikit latest design yang baru je aku siapkan...suka buat benda2 camni..release tension sebenarnya

Ini yang laki aku siapkan. Tali corak askar tu memang femes giler..sekejap je habis..semua nak bracelet kaler tu...Takpa..kami layankan je...Thanks pada yang support..

Berminat boleh call no ni..


|
|
|
|
|
|
*V* 


4 comments:

  1. salam bro, ada jual lg ke tali paracord tu?

    ReplyDelete
  2. salam bro, ada jual lg ke tali paracord tu?

    ReplyDelete
  3. Assalam....
    Tali tue ada jual ker...macam mana kire yerk....

    ReplyDelete