Monday, February 21, 2011

Restoren Anchalee..The best Thai Seafood..

Selama duduk kat KL ni..selepas Rai Thai Restoren..barulah aku jumpa satu tempat makan yang betul2 rasa mcm makan kat Thailand..restoren Anchalee..*mcm dah jadi restoren kesukaan kami...tomyam dia memang mabeles..korang jangan risau...layanan 1st class gitu..aku bukan nak promote pun..dan tak ada share pun ngan owner restoren tu..tapi memang makanan dia besh3..

Meehun dia betul2 ikut thailand..siap tabur kacang gorang lagi..dan yang paling spesel..tomyam original thai..korang boleh suggest nak pedas dia berapa %..kalau rasa tahan pedas..bleh cuba yg 100% spicy..huh!!very hot maa...licin semangkuk..

Tomyam putih original thailand..tengok dia pakai cili apa..nampak jer tak menarik..sedap tau..

Meehun peberet papa & allesya

Licin sepinggan kongsi berdua *gambar blur sikit...

Tempat dia..belakang Giant Taman Coughtnout..jangan risau..memang halal walaupun semua tak fasih berbahasa melayu..lebih mudah kalau korang speaking jer time nak order..takut plak minta benda lain..lain plak yg dihantarnya...

Papa tengok jer anak dia berlari

Selepas makan..saper2 yang ada anak2 tu..bleh la bersantai2 kat playground dia..besr juga & sangat2 besh sebab tak ada orang..tempat bersih dan selesa..

Cantik juga tempat dia..

Dia sangat2 gembira..

2 comments:

  1. wah nampak cam best jer zu..jauh la plak..

    ReplyDelete
  2. Memang best sangat2 la lin..lagipun auntie tu bagi layanan mmg 1st class..seminggu sekali zue g..tomyam dia paling best pas kat restoren Rai Thai kat mid valley

    ReplyDelete