Thursday, October 4, 2012

Naif


Salam pagi jumaat..semoga kita sentiasa mendapat keberkatannya...



Tajuk pagi ini...4 huruf je pun..tapi memang tentang diri aku dengan dunia blogging..bukan nak membuka aib didada tapi inilah kenyataannya..
Sebenarnya aku masih sangat2 lemah tentang dunia alam maya ni..nak tukar background pun terkial2..sebab tu kalau perasan, blog aku sentiasa menggunakan background ihsan dari pakcik google ni je ha..sebabnya, dulu aku pernah cuba belajar nak buat background cam orang lain la..cun melecun..pandang pun dah teringin nak add friend..tapi malangnya..sampai stuck komputer aku sebab banyak sangat click sana sini..apapun x jadi...semenjak kejadian duka tu la..aku memang tak pernah cuba apa2..biarlah sederhana je..memandailah dengan orang yang naif seperti aku ni..

Disebabkan kadang2 pakcik google ni pun terlebih advanced...sebab tu aku masih belum dapat nak letak gambar Airis..sebaris dengan gambar Papa + Mama & Kaka Asha tu.

Satu lagi jika ada sesetangah blog yang mempamerkan nama kawan2 blogger dia kat hujung2 tu..mata pun kena tenung ala2 dah nak rabun baru jumpa tempat nak join..orang yang naif macam aku ni, adakalanya sangat2 teringin nak join add friend..sebab aku memang suka terjah blog orang nak baca..tapi selalu malangnya aku tak jumpa pun nak join site tu kat mana?? Bukan itu je, tempat pertanyaan pun tak jumpa..Ah!!!sangat sedih...

Sebab tu kalau korang perhatikan blog aku, memang nama uols la aku up kat atas sekali..sebabnya..orang yang rabun cam aku yang kejap pakai spek..kejap pakai contact lens ni, mmg wajib letak benda2 tu besar2..kalau letak sipi2 je mmg susah nak cari...

Dan untuk yang ke entah berapa ratus kali aku masih lagi mencari kat blog ni benda yang ditulis 'WishList'..hahaha..nak sangat letak tapi sampai skunk aku tak tahu nak cari kat mana...
Siapa2 yang tau, tolong la ye..saya kan naif sangat bab2 nak mengodam komputer ni...

2 comments:

  1. NAJ.. CARA NAK BUAT WISHLIST..
    http://www.lyssasecret.com/2011/02/tutorial-wishlist.html

    ReplyDelete